Η SpeechVoice είναι Διαφορετική

Όλα τα μέλη της επιστημονικής μας ομάδας αγαπούν αυτό που κάνουν και κυρίως αγαπούν όλα αυτά που προσφέρουν στα παιδιά, τους εφήβους, τους ενήλικες και κατ’ επέκταση στην κοινωνία του σήμερα και του αύριο.

Στην SpeechVoice σεβόμαστε και είμαστε έμπρακτοι υποστηριχτές της διαφορετικότητας και της μοναδικότητας του κάθε ανθρώπου. Οραματιζόμαστε μια κοινωνία με ίσα δικαιώματα απέναντι σε όλους και παλεύουμε σκληρά και καθημερινά γι αυτό. Για να πετύχουμε τους στόχους μας αποτελούμαστε από επιστήμονες ανωτέρων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κατόχους μεταπτυχιακών διπλωμάτων εξειδίκευσης με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Χρησιμοποιούμε σταθμισμένα και πλήρως αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία καθώς και πρόσφατες, επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους αξιολόγησης και θεραπείας.

Τελικά  καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικά αναγνωρισμένο επιστημονικό οργανισμό που εκτός των άλλων, ηγείται στο τομέα της εκπαίδευσης συναδέλφων λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, ψυχολόγων, ειδικών παιδαγωγών, παιδοψυχιάτρων, δασκάλων, νηπιαγωγών, γονέων και άλλων ειδικών. Μέσα από τις υπηρεσίες εκπαίδευσης μέσω των επιμορφωτικών σεμιναρίων SpeechVoice ( ζωντανά και μέσω των Webinars) που διοργανώνουμε σε Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό και μέσα από την μοναδική πλατφόρμα Εκπαίδευσης SpeechVoice LAB καταφέραμε να βοηθήσουμε χιλιάδες επιστήμονες να αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων που υπηρετούν προς το καλύτερο.

Στην SpeechVoice πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψουμε το μέλλον, είναι να το δημιουργήσουμε από σήμερα. Στην SpeechVoice πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό το κόσμο ένα καλύτερο μέρος για εμάς, τις οικογένειες και τα παιδιά μας.

Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία στην SpeechVoice

Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες αναπτύσσουν δεξιότητες επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας ενώ σε κάποιες περιπτώσεις βελτιώνουν ή ξεπερνούν δυσκολίες που αφορούν στην φώνηση και στην μάσηση-κατάποση.

Λέξεις κλειδιά για Θεραπεία : Καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας, Τραυλισμός,Αυτισμός,Αρθρωτικές και Φωνολογικές Δυσκολίες, Φωνολογική ενημερότητα,Μορφοσυντακτικά ελλείμματα στο προφορικό λόγο,Γραμματικά λάθη στο προφορικό λόγο, Προφορική και Στοματική Δυσπραξία, Προφορική Δυσαρθρία,Οζίδια, Πολύποδες, Οίδημα Reinke, Δυσφαγία

Κλείστε μια Δωρεάν Συνάντηση
Εργοθεραπεία Λιβαδειά, Εργοθεραπεία Λέρος, Εργοθεραπευτές Λιβαδειά

Εργοθεραπεία στην SpeechVoice

Βοηθά παιδιά, εφήβους και ενήλικες να αναπτύξουν ή να μεγιστοποιήσουν την λειτουργικότητα και την αυτονομία στην καθημερινότητα τους. Η μνήμη, η συγκέντρωση της προσοχής, η ισορροπία, η αδρή και λεπτή κινητικότητα, οι προγραφικές δεξιότητες, η απτική επεξεργασία, και η ιδιοδεκτικότητα είναι μόνο μερικές από τις δεξιότητες που αναπτύσσονται μέσω των εξειδικευμένων προγραμμάτων Εργοθεραπείας της SpeechVoice.

Λέξεις κλειδιά για Θεραπεία : Δυσπραξία, Οπτική Μνήμη,Απτική Αμυντικότητα, Αυτισμός,Μαθησιακές Δυσκολίες,Υπερκινητικότητα, Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠ-Υ),Αδεξιότητα,Γνωστικά ελλείμματα,Δυσγραφία,Εγκεφαλική Παράλυση,Εγκεφαλικά Επεισόδια, Bobath, Sensory Integration

Read More

Kids & Parents

Lorem ipsum nulla dolor amet glavrida from lorem. Praesent malesuada pulvinar augue non imperdiet. Etiam vitae lorem scelerisque, blandit maximus ante et justo pharetra posuere.

Read More

Trainings, Seminars, Lections

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent malesuada pulvinar augue non imperdiet. Etiam vitae lorem scelerisque, blandit neque in, tincidunt felis. Phasellus maximus ante et justo!

Read More
teacher.jpg

Webinars

Vonsectetur adipiscing elit. Praesent malesuada pulvinar augue non imperdiet. Etiam vitae lorem scelerisque, blandit neque in, tincidunt felis. Phasellus maximus ante et justo!

Read More
img-01.jpg

Skype Consulting

Glavrida from amet – consectetur adipiscing elit. Praesent blandit neque in, tincidunt felis. Phasellus maximus ante!

Read More