Πρακτικό Σεμινάριο Αξιολόγηση και Θεραπεία Τραυλισμού σε όλο το ηλικιακό φάσμα. 
Δείτε τα Οφέλη και τα Bonus του Σεμιναρίου στο σύντομο ενημερωτικό βίντεο παρακάτω.

Για Έμπειρους Λογοθεραπευτές, Νέους Επαγγελματίες Λογοθεραπευτές, Φοιτητές Λογοθεραπείας, Ψυχολόγους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την υποστήριξη ατόμων με Τραυλισμό καθώς και για Γονείς ή Συγγενείς Ατόμων που Τραυλίζουν.

play

Το σεμινάριο έχει κανονικά δίδακτρα 497€

αλλά εσείς μέσα από αυτή την σελίδα μπορείτε να εξασφαλίσετε πρόσβαση με μόλις 150€ !


Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, Έναρξη 8:30πμ

Στο 5άστερο Ξενοδοχείο "THE ATHENIAN CALLIRHOE EXCLUSIVE HOTEL" ,Αθήνα

Η Προεξόφληση του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική.

arrow-down

Το πρακτικότερο σεμινάριο Αξιολόγησης και Θεραπείας
Τραυλισμού στην Ελληνική Γλώσσα.
3 Θεματικές Ενότητες με 17 Κεφάλαια Συνολικά.

 • 1
  ΕΝΟΤΗΤΑ 1  : Εις βάθος κατανόηση του Τραυλισμού
  Στην 1η Ενότητα θα μιλήσουμε για την φύση του Τραυλισμού, η κατανόηση του οποίου αποτελεί το Α και το Ω για την σωστή Αξιολόγηση, Διάγνωση, Διαφοροδιάγνωση και Θεραπεία. Τι είναι και τι δεν είναι ο Τραυλισμός, τι προκαλεί τελικά τον Τραυλισμό, ποιά είναι τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα που πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με το φύλο του ατόμου, την ηλικία έναρξης, την κληρονομικότητα, την διγλωσσία, το περιβάλλον, την πιθανότητα αυθόρμητης ανάρρωσης, τις ψυχολογικές επιπτώσεις, τα αρνητικά συναισθήματα καθώς και τους μύθους που υπάρχουν σχετικά με το Τραυλισμό.
 • 2
  ΕΝΟΤΗΤΑ 2 : Αξιολόγηση, Διάγνωση και Διαφοροδιάγνωση του Τραυλισμού
  Στην 2η Ενότητα θα εμβαθύνουμε στην κρίσιμη διαδικασία της αξιολόγησης και σωστής διάγνωσης του τραυλισμού με έμφαση στην Κλινική πράξη. Κλινικά παραδείγματα, βιωματικά εργαστήρια και παρουσίαση περιστατικών περιλαμβάνονται για την πλήρη κατανόηση της διαδικασίας. Τι είναι οι πρωτεύουσες συμπεριφορές (δυσρυθμίες) και τι οι δευτερεύουσες συμπεριφορές ( σωματικές αντιδράσεις), πόσα είδη τραυλισμού υπάρχουν και ποιά ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά τους. Πώς ακριβώς γίνεται η διάγνωση του τραυλισμού στην κλινική πράξη, ποιές επιστημονικές κλίμακες μέτρησης της σοβαρότητας υπάρχουν, τι ακριβώς θα πρέπει να περιλαμβάνει η λήψη του ιατρικού και κοινωνικού ιστορικού,  πώς λαμβάνεται, ποιός είναι ο ελάχιστος αριθμός συλλαβών, και από πόσα αριθμητικά επικοινωνιακά περιβάλλοντα λαμβάνουμε δείγμα λόγου και ομιλίας.
 • 3
  ΕΝΟΤΗΤΑ 3 : Θεραπεία-Παρέμβαση Τραυλισμού σε όλο το ηλικακό φάσμα
  Στην 3η Ενότητα θα εμβαθύνουμε στην Θεραπεία του Τραυλισμού σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, σχολικής ηλικίας, εφήβους και ενήλικες.  Ποιό είναι το μεγαλύτερο λάθος στην έναρξη της θεραπείας του Τραυλισμού που δυστυχώς εφαρμόζουν οι περισσότεροι κλινικοί σήμερα, ποιό είναι ακριβώς το 1ο, το 2ο, το 3ο και το 4ο στάδιο της θεραπείας, ποιές είναι ακριβώς οι επιστημονικές τεχνικές θεραπείας (αναλυτικά, βήμα προς βήμα και με 100% πρακτικά παραδείγματα) που υπάρχουν σήμερα για το Τραυλισμό, πόσες επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν, ποιές δουλεύουν και ποιές όχι, ποιά γνωστά προγράμματα θεραπείας υπάρχουν για το Τραυλισμό και τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζετε για την συμμετοχή των γονέων στην θεραπευτική διαδικασία. Τέλος πώς αποδεικνύεται η πρόοδος της θεραπείας απέναντι στο άτομο και τους οικείους του και ποιές είναι ακριβώς οι συνθήκες της επιτυχίας μιας σωστής παρέμβασης.

arrow-down

Όλοι οι συμμετέχοντες
θα λάβουν μαζί με το πρακτικό σεμινάριο
 

Σημειώσεις & Πιστοποιητικό Παρακολούθησης SpeechVoice

Πρακτικές Σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή έτοιμες προς εκτύπωση

Συνολική Έκταση : Πάνω από 70 σελίδες 

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν 100% Πρακτικές σημειώσεις Αξιολόγησης και Θεραπείας καθώς και της σύνοψης του σεμιναρίου για προσωπική χρήση.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Τραυλισμού

ΔΩΡΕΑΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό/βεβαίωση παρακολούθησης πάνω στην Αξιολόγηση και Θεραπεία του Τραυλισμού.

Εισηγητής Σεμιναρίου : Σωτήρης Πανάγος, SLP MSc BSc, CEO & Founder SpeechVoice


 Ο κ.Σωτήρης Πανάγος είναι συγγραφέας, εκδότης επιστημονικού υλικού, μεταπτυχιακά εκπαιδευμένος στην ανθρώπινη επικοινωνία, ο Ιδρυτής και Γενικός Δ/ντης του Επιστημονικού & Εκπαιδευτικού Ομίλου SpeechVoice. Ο κ.Πανάγος έχει εισηγηθεί σε εκατοντάδες πρακτικά σεμινάρια & συνέδρια σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.


Μέχρι σήμερα έχει διδάξει σε πάνω από 3000 έμπειρους επαγγελματίες, κατόχους μεταπτυχιακών (MSc) και διδακτορικών ( Ph.D) τίτλων εξειδίκευσης με πολυετή εμπειρία στο χώρο όπως ενδεικτικά είναι : Λογοπεδικοί, Ειδικοί παιδαγωγοί, ΩΡΛ, Παιδοψυχίατροι, Παιδίατροι Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί, Ψυχολόγοι, Εργοθεραπευτές και άλλοι ειδικοί.


Παράλληλα με τους Επαγγελματίες, ο κ.Πανάγος μέσα από τα βιωματικά σεμινάρια και 100% πρακτικά παραδείγματα που χρησιμοποιεί στα σεμινάριά του, έχει βοηθήσει χιλιάδες γονείς, συγγενείς ατόμων με δυσκολίες αλλά και φοιτητές  διαφόρων ειδικοτήτων να αποκτήσουν το προβάδισμα μιας υψηλής επιστημονικής κατάρτισης και επιμόρφωσης πάνω σε κρίσιμα θέματα για την ανάπτυξη και πορεία των παιδιών όπως ενδεικτικά είναι : Ορόσημα Ανάπτυξης, Δυσπραξία, Διαταραχές Κατάποσης, Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, Διαταραχές Φώνησης, Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες,  Αυτισμό, Διάσπαση προσοχής (ΔΕΠ-Υ), Αρθρωτικές και Φωνολογικές Διαταραχές, Καθυστέρηση Λόγου και Ομιλίας, Αφασία, Άνοια, ΚΕΚ και πολλά ακόμα


Μια από τις πιο ευχάριστες πτυχές της δουλειάς μου, είναι να μαθαίνω τα πραγματικά αποτελέσματα που δημιουργούνται στις ζωές των παιδιών, των γονέων και των επαγγελματιών αφού εφαρμοστούν οι γνώσεις που διδάσκουμε στα πρακτικά σεμινάρια SpeechVoice"  

 

 - Σωτήρης Πανάγος, SLP MSc, Author, Public Speaker, CEO & Founder SpeechVoiceΤι λένε οι πελάτες της SpeechVoice...

quote-right

Σχόλια πελατών σεμιναρίου Τραυλισμού SpeechVoice 

“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας προσφέρατε στο σεμινάριο του Τραυλισμού. Άψογο, κατανοητό, αναλυτικό και προσεγμένο!”

quote-right

Σχόλια πελατών από το Πρακτικό σεμινάριο Τραυλισμού SpeechVoice

“Άψογη δουλειά στο Σεμινάριο Τραυλισμού. Επαγγελματισμός και πολύπλευρη γνώση ακόμα και για τους μη ειδικούς.”

Anastasia Maria Karagkiozi

quote-right

Σχόλια πελατών SpeechVoice

“Επαγγελματισμός και υπευθυνότητα χαρακτηρίζουν την speechvoice και τη δουλειά που προσφέρει. Εξαιρετικά σεμινάρια. Ο κύριος Πανάγος πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία με υπομονή και τεκμηριωμένες απόψεις "


Μαρία Κωνσταντινίδου

3 Τεράστια Bonus ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 
μόνο με το Εισιτήριο του Τραυλισμού 
και για ελάχιστες ημέρες ακόμα!

30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ Πρόσβαση στην Ασύγχρονη Εκπαίδευση αξίας 497€

ΚΑΙ  30 λεπτά ΔΩΡΕΑΝ Προσωπικής Συμβουλευτικής αξίας 70€

ΚΑΙ Δωρεάν Εισητήριο για το ζωντανό SpeechVoice Masterclass την ίδια μέρα στην Αθήνα αξίας 240€!

Σεμινάρια Τραυλισμού, Πρακτικά Σεμινάρια Τραυλισμού, Σεμινάρια Λογοθεραπείας, Τραυλισμός, Stuttering

Ελάτε στο σεμινάριο και αποκτήστε πρόσβαση στην ασύγχρονη εκπαίδευση για 30 ολόκληρες ημέρες αξίας 497€

Όλοι οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα λάβουν πρόσβαση στην ασύγχρονη εκπαίδευση για 30 επιπλέον ημέρες!!! Το Bonus ισχύει μόνο με την παρουσία σας στο ζωντανό σεμιναρίο!

+

30 λεπτά προσωπική εποπτεία ή συμβουλευτική μέσω Skype ή Τηλεφώνου αξίας 70€

Όλοι οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου Τραυλισμού θα έχουν πρόσβαση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε 30λεπτά προσωπικής συμβουλευτικής.

+

SpeechVoice Masterclass,Σεμινάρια Γονέων, Σεμινάρια Εκπαιδευτικών, Σεμινάρια για Γονείς, Σχολή Γονέων

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο πρακτικό σεμινάριο SpeechVoice Masterclass αξίας 240

Το σεμινάριο θα διεξαχτεί την ίδια ημέρα ( Σάββατο 2 Μαρτίου 2019) ακριβώς μετά το σεμινάριο Τραυλισμού. Εσείς μπορείτε να το παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν με το ίδιο εισιτήριο!

arrow-down

Θέλετε να εξοφλήσετε σε 2 δόσεις ;
Κατοχυρώστε την Θέση σας Σήμερα με οποιαδήποτε κάρτα
 και εξοφλήστε τα δίδακτρα
 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019!

©  SpeechVoice | Επιστημονικός, Εκπαιδευτικός και Θεραπευτικός Όμιλος,  All Rights Reserved. G.Seferi 2, 32131, Levadeia, Viotia, GR, TAX ID : 800765858, +30.226107171, +30.6989676649

>