Οι πληροφορίες του σεμιναρίου ήταν καλα δομημένες& ταξινομημένες στο χρόνο. Απαντήθηκαν όλες οι απορίες με προθυμία. Συμμετείχα για 1φορά & έμεινα απολύτως ικανοποιημένη.

Παπαναστασίου ΧαράΠαπαναστασίου Χαρά, Λογοθεραπεύτρια Υπεύθυνη Κέντρου στην εταιρεία Λόγου Πράξις

Πολύ καλό σεμινάριο και πολύ οργανωμένο. Περιείχε άριστο οπτικοακουστικό υλικό, με αποτέλεσμα να αφομοιώνουμε καλύτερα τις νέες γνώσεις.

Κωνσταντίνα ΚουππήΚέντρο Λογοθεραπείας Κωνσταντίνα Κουππή, Λευκωσία, Κύπρος

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ. ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΥΣΑΡΘΡΙΑ-ΑΠΡΑΞΙΑ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ!

Σεβδαλη ΚαλλιοπηΛογοθεραπεύτρια / Ειδική Παιδαγωγός

Εξαιρετική παρουσίαση,κατατοπιστικός ο Κος Πανάγος!
Κατάφερε να ταξινομήσει τις γνώσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο και να συμπληρώσει καινούριες,γεγονός που σίγουρα συντελεί σε μια πιο αποτελεσματική θεραπευτική παρέμβαση! τα video πολύ βοηθητικά!

Ζούρου ΠαναγιώταΛογοπαθολόγος-Λογοθεραπεύτρια

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε εξ αποστάσεως σεμινάριο και με εξέπληξε θετικά. Όλα ήταν απολύτως κατανοητά καθώς ο Κος Σωτήρης εκτός από απίστευτα μεταδοτικός είναι και πολύ πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία. Σας ευχαριστώ!

ΠΑΠΑΝΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΠΑΠΑΝΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Το σεμινάριο μου φάνηκε άψογο και πολύ αναλυτικό. Μου άρεσε ο κ. Σωτήρης που ήταν τόσο παραστατικός και έδινε ακόμα και σε κάποιον που δεν γνωρίζει να καταλάβει την κάθε περίπτωση.

ΓιώργοςΛογοθεραπευτής-Ειδικός Παιδαγωγός MA